E-shop vespamorava.cz

Akce a slevy

Ochrana osobních údajů

Pavel Plachý, IČO: 48827398, podnikající dle živnostenského zákona, shromažďuje a zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • emailovou adresu
  • telefon

Tyto zmíněné osobní údaje jsou zpracovány za účelem možné odpovědi na vámi zaslaný dotaz prostřednictvím webového komunikátoru. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů.

Shromážděné osobní údaje budou shromažďovány společností Pavel Plachý po dobu vyřízení požadavku/dotazu a nejdéle po dobu jednoho roku od přijetí vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zpracování shromážděných osobních údajů je prováděno výhradně společností Pavel Plachý.

Dle zákona na ochranu osobních údajů máte právo:

  • vyžádat si informaci o zpracovaných osobních údajích
  • zažádat o odůvodnění zpracování vašich osobních údajů
  • zažádat o odstranění vašich shromážděných osobních ůdajů
  • kontaktovat nás v případě jakýchkoliv dotazů a nejasností plynoucích ze zpracováváním osobních údajů

Cookies

Za účelem měření a koordinace návštěvnosti používají webové stránky společnosti Pavel Plachý tzv. cookies. Cookies sloužící k měření návštěvnosti a přizpůsobení zobrazení jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu naši společnosti.

Pavel Plachý nadále poskytuje možnost zobrazení webových stránek také v režimu, který neprovozuje sběr osobních informací o jeho návštěvnících.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

 

 

Akční ceny skútrů Piaggio!

Piaggio Liberty 125ie69 900,- Kč
Piaggio Medley 125 86 900,-Kč

Piaggio Beverly 125ie

129 900,-Kč

Piaggio Beverly 300 S

126 900,-Kč

Piaggio MP3 500

249 900,-Kč

Akční ceny modelů Motorro!

Italjet Formula 125
Raptur 125
Maxx 125
Trevis 125
45 000,- Kč
29 900,- Kč
32 900,- Kč
39 900,- Kč

Akční ceny modelů Aprilia!

Motard SR 12559 990,-Kč
 Poslední kus ( 22.4.2017 ) 
  

Rám karoserie Vespa GTS 125-300

Originální díl  - použitý - 4000,-Kč

 
 

Válec Vespa LX 125 , Vespa S 125

Originální válec - nový díl - 3200,-Kč

Variátor Vespa LX 125 , Vespa S

Originální variátor - Nový 1000,-Kč